Reactie plaatsen

Reacties

Rianne
2 jaar geleden

Ik laat in de zomer altijd mijn teennagels zomerproof maken! Het ziet er altijd super netjes en mooi uit als Joyce mijn teennagels heeft gedaan.

Ook kom ik nu een aantal maanden bij Joyce voor een gezichtsbehandeling voor reiniging, acne behandeling en pigment. Na de behandeling zie je al gelijk resultaat en ziet me huid en weer schoon en verzorgd uit.

Ook gebruik ik diverse huidproducten van de KA lijn. Ik heb jaren lang gezocht en geprobeerd om geschikte huidverzorging.
Door advies van Joyce gebruik ik nu de gezichtsverzorgingslijn van KA.
Dit is een groot succes. Mijn huid heeft minder acne, onderhuidse onstekingen en mijn pigmentvlekken zijn verminderd.

Ik zou de salon van Joyce zeker adviseren!
De salon heeft een fijne sfeer, ze werkt met de beste producten waar ze zelf ook echt achter staat.
Aan hygiëne wordt ook veel aandacht besteed. Zeker in deze corona tijd is dat een must.

Tot snel Joyce voor de volgende behandeling!

Eliane
3 jaar geleden

Al 10 jaar kom ik bij Joyce! Ze is een topper; geeft goed advies, een gezellige uurtje, maar bovenal zitten mijn nagels altijd mooi!

Melissa
3 jaar geleden

Wat fijn dat Joyce eindelijk weer aan het werk kan. Afgelopen week gelijk weer geweest want ik had het gemist om mijn nagels zo mooi te hebben. Ook gelijk weer mijn wenkbrauwen laten doen dus weer helemaal tevreden. Alles weer onder het geniet van een lekker bakje koffie en een gezellig gesprek. Echt een aanrader!

Annelies Tromp
3 jaar geleden

Ik kijk al heel lang elke maand uit naar mijn afspraak met Joyce. Of het nu voor mijn nagels is die elke keer weer prachtig zijn. Of voor een heerlijke schoonheidsbehandeling. Joyce is heel kundig, heeft fijne produceten en kent mijn huid en nagels inmiddels beter dan ikzelf.
Joyce weet ook elke keer weer wat ik nodig heb. Altijd gezellig, een luisteren oor en ontspannen moment, wat wil je nog meer@

Karin Folker
3 jaar geleden

Ik ben altijd super tevreden wanneer Joyce mijn nagels weer heeft gedaan, maar dat geldt ook voor de schoonheidsbehandeling, verven van wimpers en wenkbrauwen, hygiëne staat bij Joyce voorop. Prima advies en altijd aandacht voor jouw wensen. Top Joyce, ga zo door👍

Daphne
3 jaar geleden

Ik kom al meer als 10 jaar bij Joyce, en dat zegt neem ik aan al heel wat. Altijd zitten mijn nagels goed en precies hoe ik het hebben wil. Joyce heeft aan 1 woord genoeg. En buiten dat allemaal om, ontbreekt het aan gezelligheid ook niet. Lieve Joyce, you are the best ❤️

Pamela Van prooyen
3 jaar geleden

Joyce is een TOPPER altijd weer een feest om naar haar toe te mogen samen met mijn lieve moedertje nagels altijd perfect en ook zoveel keus kwa kleur we hebben haar echt gemist ivm de corona en zijn blij dinsdag weer naar haar toe te mogen dikke knuffel van ons

Monique Schepers
3 jaar geleden

Joyce is echt een specialist op het gebied van gelnagels. Ze zet niet zomaar nagels maar weet precies hoe ze de gel moet zetten en welke vorm ze ze moet vijlen want... geen nagel is hetzelfde. Daarnaast breekt er ook nooit een nagel af en dat heb ik bij andere stylistes vaak meegemaakt. Ze is een vakvrouw en daarnaast, niet te vergeten, een super lieve meid waar je ook altijd je verhaal kwijt kunt. Nooit meer naar een ander!